iPhone 8 – Svällande batterier och tidiga recensioner

Lanseringen av den nya iPhone 8 har inte varit utan problem. Ett antal konsumenter rapporterade strax efter att produkten anlänt att batteriet svällde vid laddning. Det har resulterat i att skärmen trycktes ut från skalet efter ett par minuter av laddning. En användare i Japan twittrade även ut en bild där batteriet hade svällt redan vid leverans.

Har du beställt en iPhone 8?

Om du inte har beställt en iPhone 8 ännu skulle vi rekommendera dig att vänta tills batteri-problemet har blivit löst från Apple. Det kommer antagligen inte ta alltför lång tid. Om du däremot väntar på din nya iPhone eller kanske redan använder den skulle vi rekommendera dig att vara försiktig. Det verkar inte vara farligt att använda eller ladda din iPhone. Hittills har vi bara sett rapporter om batterier som sväller. Däremot är företaget som producerar Apples batterier samma företag som producerade de exploderande batterierna i Samsung Note 7. Det är svårt att säga varför batterierna i Note 7 började brinna eller vad som är problemet för Apple. Oavsett, rekommenderar vi en att ni är försiktiga och placerar era iPhone 8 vid säker position under laddning.

Tidiga recensioner

Mer positivt för Apple däremot är de tidiga recensionerna från användare av den nya mobilen. De tidigare recensionerna är mestadels positiva och iPhone 8 verkar vara en ren förbättring jämfört med sin föregångare. Det rapporterades redan innan lanseringen att iPhone 8 var den snabbaste mobilen som någonsin producerats. Och det verkar som om förbättringen har märkts av konsumenter vid vanlig användning.

Förhoppningsvis kommer Apples problem med batteriet inte ha för stor påverkning. Vi rekommenderar inte konsumenter att köpa produkten vid tillfället utan vänta. Trots det verkar de nya iPhone 8 och iPhone 8 plus vara otroligt bra telefoner. Vi ser därför fram emot lanseringen av iPhone X under november.

Om iPhone X kan undvika svällande batterier kommer lanseringen antagligen bli en stor succé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *